Βρετανία: Δασκάλα έβαλε τέλος στη ζωή της μετά το θάνατο του νεογέννητου μωρού της

Μια θλιμμένη δασκάλα που ήταν συντετριμμένη από τον θάνατο του νεογέννητου μωρού της αυτοκτόνησε λίγους μήνες αφότου βγήκε από το ψυχιατρείο παρά τις πολλές απόπειρες αυτοκτονίας.

by Times Newsroom

Η Kath Brace, 32 ετών, βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά στη μονάδα Stonebow στο Χέρεφορντ τον Οκτώβριο του 2022 – μόλις εννέα ώρες αφότου της χορηγήθηκε άδεια.

Αυτή και ο αρραβωνιαστικός της Dan Berry έμειναν συντετριμμένοι όταν ο γιος τους Otis πέθανε μόλις μια μέρα μετά τη γέννησή του, τον Μάρτιο του 2022, και τα μέλη της οικογένειάς της είπαν ότι η ψυχική της υγεία άρχισε να επιδεινώνεται σοβαρά μετά την τραγωδία.

Η πρώην δασκάλα σύμφωνα με το metro, πέρασε τέσσερις εβδομάδες στο νοσοκομείο τον Μάιο μετά την απώλεια και κρατήθηκε για άλλες 10 ημέρες τον Ιούνιο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας από υπερβολική δόση.

Ωστόσο λίγο αργότερα, βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίγες ώρες από την απελευθέρωσή της.

Η οικογένεια της Kath είπε ότι προσπάθησε αρκετές φορές να εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τη φροντίδα και την αξιολόγηση κινδύνου της Kath, αλλά θεώρησε ότι δεν εισακούστηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com