Άκης Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη

«Βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Άκης Σκέρτσος.

by Times Newsroom

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη και αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να υποβάλει την δική του εικόνα στον καθρέφτη στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος.

Σκέρτσος για κριτική στη ΝΔ

Ο Ακης Σκέρτσος, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η ΝΔ για το πρόγραμμα σταθερότητας και στο ότι υπόσχεται ρήγματα τα οποία δεν έχουν εγκριθεί, σημείωσε «Εμείς ήρθαμε με ένα πρόγραμμα το οποίο είναι πλήρως κοστολογημένο και εναρμονισμένο με τις δημοσιονομικές δυνατότητες που έχει η χώρα μέσα στην επόμενη τετραετία. Αυτό το σχέδιο έχει συνταχθεί και έχει ενσωματωθεί στο σχέδιο σταθερότητας και ανάπτυξης 2023-2026», τόνισε ο κ. Σκέρτσος.

Αναφερόμενος στον τουρισμό σημείωσε πως «με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος καταγράφεται μια μεγάλη αύξηση των τουριστικών ροών στη χώρα η οποία αγγίζει το 36-37%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και σημειώνεται 16% αύξηση στα έσοδα σε σχέση με το 2019 που ήταν χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com