Αλβέρτος – Σαρλίν του Μονακό: Δεν χωρίζουμε – θα παραστούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έσπασαν τη σιωπή τους και απάντησαν στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν έπειτα από 12 χρόνια γάμου. Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό διέψευσε επίσημα τις «κακόβουλες φήμες» ότι χωρίζει.

by Times Newsroom

Η 44χρονη Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια γνώρισε τον πρίγκιπα Αλβέρτο σε μια αθλητική εκδήλωση το 2007 και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2010.
Η πριγκίπισσα Σαρλίν απουσίαζε από το Μονακό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το 2021, καθώς έκανε ιατρική θεραπεία στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, και εισήχθη σε ελβετική κλινική για εξάντληση μετά την επιστροφή της.

Πλέον η πριγκίπισσα έχει επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά της και τις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά το γαλλικό περιοδικό «Royauté» ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία χωρισμού.

Το γραφείο Τύπου του Παλατιού δήλωσε ότι «διαψεύδουν επισήμως τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το περιοδικό».

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος: «Θα ήθελα να διαψεύσω επίσημα τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το γαλλικό περιοδικό Royauté. Παρακαλώ αγνοήστε αυτό το άρθρο, το οποίο είναι εντελώς αβάσιμο».

Η φήμη απέκτησε δυναμική όταν το άρθρο επαναλήφθηκε από διάφορες ιστοσελίδες, γεγονός που πυροδότησε εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βασιλικό ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 και το 2014 απέκτησαν δύο παιδιά, τα οκτάχρονα δίδυμα, Ζακ και Γκαμπριέλα.

Τα δίδυμα έχουν, επίσης, δύο ετεροθαλή αδέλφια, την Jazmin Grace Grimaldi, η οποία γεννήθηκε το 1992, με την κτηματομεσίτρια Tamara Rotolo. Αναγνωρίστηκε ως κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου το 2006, όταν ήταν σχεδόν 16 ετών.

Το 2005 ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε, επίσης, ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Alexandre Grimaldi-Coste, που γεννήθηκε το 2003, του οποίου η μητέρα είναι η Nicole Coste, πρώην αεροσυνοδός της Air France.

Παρά τις φήμες περί διαζυγίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι θα παραστούν και οι δύο στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com