Άννα Βαγενά κατά Χαρακόπουλου: «Πώς αισθάνεσαι που είσαι στο κόμμα των παιδεραστών;»

Χυδαία επίθεση της Άννας Βαγενά στο Μάξιμο Χαρακόπουλο στη Βουλή. Η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ και η παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη

by Times Newsroom

Το αυτί της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά τράβηξε η Όλγα Γεροβασίλη και την υποχρέωσε να ανακαλέσει τη χυδαία επίθεση κατά του Μάξιμου Χαρακόπουλου όταν εκτός μικροφώνουν στη Βουλή αποκάλεσε τη ΝΔ «κόμμα των παιδεραστών».

Δεκτή η συγγνώμη

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Νίκου Παππά η Άννα Βαγενά απευθύνθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο λέγοντας: «Πώς αισθάνεσαι που είσαι στο κόμμα των παιδεραστών;».

Ο κ. Χαρακόπουλος αντέδρασε λέγοντας: «Μα τι είναι αυτά που λες. Ντροπή» και ζήτησε από την γραμματέα της ΚΟ της ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη να παρέμβει και να ανακαλέσει στην τάξη την βουλευτή του κόμματός της.

Κατόπιν της παρέμβασης της Όλγας Γεροβασίλη, η Άννα Βαγενά τηλεφώνησε στο Μάξιμο Χαρακόπουλο και του ζήτησε συγγνώμη την οποία ο ίδιος έκανε δεκτή.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com