Αντώνης Μυλωνάκης για Ελληνική Λύση: Δίναμε 500 ευρώ «μαύρα» σε φάκελο κάθε μήνα – Πού πήγαν τα λεφτά

«250.000 ευρώ στα τέσσερα χρόνια…»

by Times Newsroom

Ο Αντώνης Μυλωνάκης έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση του από την Ελληνική Λύση και ανέφερε πως ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι βουλευτές, έδιναν 500 ευρώ «μαύρα» σε φάκελο κάθε μήνα στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 είπε πως «1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία. Αυτό έχει γίνει συμφωνία και τα 500 είναι “μαύρα”… Ζήτησε ευθέως δηλαδή (σ.σ.στην ερώτηση αν τα έδιναν σε φάκελο). Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει. Αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια. Τα 500 είναι μαύρα σε ένα φάκελο».

Επίσης, ανέφερε ότι «ο κ.Βελόπουλος ζήτησε 1.000-1.500 ευρώ, γιατί δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ. Στις κουκίδες που συμπληρώνουμε στη Βουλή, δεν πάει πάνω από 1.000, είναι το όριο. Εμείς τα φορολογούμαστε. 250.000 ευρώ στα τέσσερα χρόνια. Εικάζω ότι προφανώς χρησιμοποιούνται για το κόμμα. Αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε, τι γίνεται;».

Επιπλέον, στην ερώτηση γιατί δεν μίλησε νωρίτερα, παρά μόνο μετά την αποχώρηση του, είπε πως «πριν δεν έλεγα, γιατί είχα την εμπιστοσύνη. Τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώσουνε, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου… Θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος, να δούμε που πήγαν τα λεφτά».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com