Διαδικτυακή εκδήλωση: «Bridging Continents: Fostering Collaboration for Excellence, Harmony, and Peace in Tourism Research – A Journey with EATSA»

by Times Newsroom

ανοικΤη σκοποθεσία και το έργο της Euro-Asian Tourism Studies Association (EATSA) θα παρουσιάσει σε ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Bridging Continents: Fostering Collaboration for Excellence, Harmony, and Peace in Tourism Research – A Journey with EATSA» η Πρόεδρος της EATSA, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Kevser Çinar, την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023. Την εκδήλωση διοργανώνει στις 20:00 μ.μ. το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ). Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί ελεύθερα, μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, στον σύνδεσμο https://bit.ly/3BYQdkJ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα πεδία δράσης της EATSA με έμφαση στη σημασία της προστασίας και προβολής της διαπολιτισμικότητας στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Η πλούσια πολιτιστική ποικιλομορφία της Ευρώπης και της Ασίας χρειάζεται να αναδειχθεί και να προβληθεί χτίζοντας πολιτισμικές γέφυρες μεταξύ χωρών και κοινωνιών. Η Πρόεδρος της Ένωσης θα επεξηγήσει πώς η EATSA διευκολύνει την ακαδημαϊκή συνεργασία ιδρυμάτων στις δύο ηπείρους και πώς διεθνή ερευνητικά έργα δύνανται να δρομολογηθούν μεταξύ πανεπιστημίων και άλλων φορέων στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των δημιουργικών βιομηχανιών με στόχο την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής δημιουργίας και του τουρισμού.

H Δρ Kevser Çinar είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Necmettin Erbakan και Πρόεδρος της Euro-Asian Tourism Studies Association (EATSA). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις καινοτόμες πρακτικές στον τομέα του τουρισμού, στη συμπεριφορά του καταναλωτή, στην πολιτιστική κληρονομιά και στην επιχειρηματικότητα. Συντόνισε ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα (Get2Action, TOURBAN και TOURIBOOST) και έχει συμμετάσχει ως εταίρος σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες όπως οι εξής: Heritage4Growth, SMARTDEMA και SCOUT. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 50 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους και είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του TÜBA Higher Education Research/Review (TÜBA-HER).

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com