Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέα «βόμβα» στα θεμέλια της παράταξης από τον Γιώργο Τσίπρα – «Υπήρξε υπονόμευση του Αλέξη»

«Βόμβες» εκτόξευσε ο Γιώργος Τσίπρας λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο της εσωκομματικής κάλπης για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

by Times Newsroom

«Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα, δεν σας λέω από ποιους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας, τονίζοντας: «Από ποιους δεν σας το λέω, υπονόμευση υπήρξε σίγουρα. Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρίσει ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος».

Ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, μάλιστα τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Πρέπει να προχωρήσουμε με ομόνοια, εφόσον μας ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση. Υπάρχει ένταση». Έστειλε το μήνυμα για ενότητα από τη Δευτέρα που θα υπάρξει νέος αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να ξέρει αν θα υπάρξει παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, πρόσθεσε: «Προσωπικά έχω διαφοροποιηθεί για πράγματα και τον καιρό της διακυβέρνησης, αλλά είναι πολύ δύσκολο, κυρίως τον καιρό που ήμασταν αντιπολίτευση, να έχω διατυπώσει την άποψή μου δημόσια δηλαδή, αλλά χωρίς να κάνω ζημιά στο κόμμα. Πάντως δεν ήταν όλες διαφοροποιήσεις το ίδιο».

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε: «Μαχαίρια δεν έχουν βγει από τη δική μας πλευρά. Καθόλου (…) Είναι καλό να συνεχίσουμε σε ένα ήρεμο κλίμα και να πάμε ήρεμα μέχρι την Κυριακή. Να μην υπάρξουν δηλαδή εντάσεις».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com