Eκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Δημοκράτες» η Τατιάνα Δουβαρά

«Η επιλογή της σηματοδοτεί την πρόθεσή μας το κόμμα να στελεχώνεται από ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

by Times Newsroom

Η 34χρονη ποινικολόγος Τατιάνα Δουβαρά θα είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Δημοκράτες», όπως ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως τόνισε ο πρώην υπουργός στην διαδικτυακή παρουσίαση της κας Δουβαρά «η επιλογή της σηματοδοτεί την πρόθεσή μας, το κόμμα να στελεχώνεται και να εκπροσωπείται από ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία. Ανθρώπους με επαγγελματική διαδρομή, με έντονη πολιτικότητα και όχι αποκλειστικά με κομματικά παράσημα. Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Δουβαρά θα ανταποκριθεί στο απαιτητικό αλλά και πολύ σπουδαίο έργο της».

Από την πλευρά της, η Τατιάνα Δουβαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο των Δημοκρατών, Ανδρέα Λοβέρδο και συνολικά τα στελέχη, που με επέλεξαν ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματος και ως, συνήγορο υπεράσπισης των ιδεών και των πολιτικών γραμμών που έρχονται για να χαράξουν στο πολιτικό προσκήνιο, με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, με όραμα ένα καλύτερο αύριο και με αφετηρία την κοινή λογική. Είναι ίσως μη αναμενόμενο για τα δεδομένα των σημερινών κομμάτων να επιλέγεται ως εκπρόσωπος τυπου, όχι ένα πρόσωπο δημόσιο ή πολιτικά αναγνωρίσιμο αλλά ένα πρόσωπο προερχόμενο από τη δεξαμενή των εργαζομένων πολιτών, των νέων, των επιστημόνων. Αυτό σηματοδοτεί ότι το κόμμα των Δημοκρατών δεν έρχεται για να κάνει εντύπωση με πυροτεχνήματα και φωτεινές επιγραφές, αλλά για να μιλήσει απλά και αληθινά μέσα από τις θέσεις τις δράσεις και τα έργα του. Ελπίζω να φανώ αντάξια αυτής της προσπάθειας».

Ποια είναι η Τατιάνα Δουβαρά

Γεννημένη τον Ιούνιο του 1990 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος των Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών του ΕΚΠΑ, εκπόνησε τις μεταπτυχιακές της Σπουδές στον τομέα Ευρωπαϊκών Σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση το Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, ενώ παράλληλα εργαζόταν ήδη από το δεύτερο έτος των σπουδών της.

Είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και ενεργό συμμετοχή στην Ένωση Ποινικολόγων και Μαχομένων Δικηγόρων με εισηγήσεις και μελέτες σε ειδικά ζητήματα Ποινικού Δικαίου, ενώ τελεί ως ειδικό Μέλος της Επιτροπής Γυναικών της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχομένων Δικηγόρων. Διετέλεσε εκπαιδεύτρια Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ).

Είναι αναπληρώτρια πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Ανθρώπων με Ψυχικές Διαταραχές, πιστοποιημένη DPO (Data Protection Officer), νομικός σύμβουλος στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στην Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Ταυτόχρονα, ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη στον χώρο της τέχνης και στηρίζοντας ιδεολογικά την πολυπραγμοσύνη, διατηρεί ενεργό επαφή με την μουσική, έχοντας συμμετάσχει σε παραγωγές μεγάλων μουσικών σκηνών όπως του Μεγάρου Μουσικής, της Λυρικής Σκηνής, του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Ηρωδείου, με τη μουσική ομάδα των Graduarti, αποφοίτων των Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com