Εκτός ΚO της Πλεύσης Ελευθερίας ο Μιχάλης Χουρδάκης – Να παραδώσει την έδρα τον καλεί η Κωνσταντοπούλου

Ο διαγραφείς από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Μιχάλης Χουρδάκης, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του.

by Times Newsroom

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της –δημοκρατικά λειτουργούσας– Πλεύσης Ελευθερίας που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή. Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων», αναφέρει ο Μιχάλης Χουρδάκης.

Οπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο κ. Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί». Οι λόγοι αφορούν την «εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Στο κείμενο της επιστολής της η κα Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι οι λόγοι αφορούν «την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χουρδάκης στις εκλογές του Μαΐου οι οποίες διεξήχθησαν με σταυρό ήταν τελευταίος σε σταυρούς στην Α’ Θεσσαλονίκης για την Πλεύση Ελευθερίας, ωστόσο στις εκλογές του Ιουλίου με απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου είχε μπει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου και εξελέγη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com