Ελληνική Λύση: Οι δήθεν «υπερασπιστές του διεθνούς δικαίου» που ξεσπαθώνουν για την Ουκρανία, ακρωτηριάζουν τη Σερβία

«Η θετική εισήγηση της κ. Μπακογιάννη για την ένταξη του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν είναι απλώς μία προδοσία κατά της φίλης και συμμάχου, ομόδοξης Σερβίας. Είναι προδοσία κατά της Ελλάδας και της Κύπρου!», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση.

by Times Newsroom

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται: «Οι δήθεν “υπερασπιστές του διεθνούς δικαίου” που ξεσπαθώνουν για την Ουκρανία, ακρωτηριάζουν την Σερβία παραβιάζοντας κάθε διεθνή νομιμότητα. Η ανεύθυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη ενισχύει τον ανθελληνικό άξονα Τιράνων – Πρίστινας και το ναζιστικό όραμα της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία φυσικά συμπεριλαμβάνει και ελληνικά εδάφη! Η Ν.Δ. με αυτή την αντεθνική ενέργεια, ανοίγει την κερκόπορτα για το ψευδοκράτος του Αττίλα και ενδυναμώνει την τουρκική απειλή στη Θράκη».

«Η Ελληνική Λύση θα αντισταθεί με όλες τις δυνάμεις απέναντι στις εφιαλτικές ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή