Επιμένει ο Κασσελάκης: Παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα «θα τους ξεσκίσω»; Το ξαναλέω!

Αμετανόητος για την φράση «θα τους ξεσκίσω» εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την αντίδραση από πλευράς ΝΔ.

by Times Newsroom

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του, επιμένει στην φράση «θα τους ξεσκίσω», τονίζοντας: «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν. Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί ”κάφρους” και ”ανθρωπάκια” και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ και στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Νίκου Ρωμανού, για την επίμαχη δήλωση Κασσελάκη με ύφος… Πολάκη, σε υγειονομικούς στην Πρέβεζα.

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει και επαναλαμβάνει το κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη «για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας», να μπουν στο isyriza.gr/opinion_form. «Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Συνεχίζει τον κατήφορο ο Κασσελάκης: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα θα μου το λέτε και θα τους ξεσκίσω»

Νέα δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη αυτή τη φορά σε υγειονομικούς στην Πρέβεζα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω».

Και συνεχίζει: «Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!»

Η δήλωση κλείνει με ένα υστερόγραφο: «ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος».

Η νέα δήλωση Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε περιοδεία που πραγματοποίησε στην Πρέβεζα συναντήθηκε με υγειονομικούς από το νοσοκομείο της πόλης. Ζητώντας από τους εργαζόμενους να του αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους προέτρεψε να μην φοβούνται, να μιλήσουν ανοικτά και πως «αν κάποιος διανοηθεί να σας πει κάτι, θα τους ξεσκίσω».

«Παιδιά ανοικτά μπορείτε να πείτε ότι θέλετε. Και μην φοβάστε για αντίποινα. Αν διανοηθεί κανείς να σας πει τίποτα μου το λέτε να τους ξεσκίσω».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com