Εξεταστική για τις υποκλοπές: Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε να υπάρξει διακομματικό προεδρείο

Δια ψηφοφορίας επιλέχθηκαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που θα ερευνήσει την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες στις θέσεις του προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα της επιτροπής εκλέχθηκαν οι Γιάννης Κεφαλογιάννης, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Στάθης Κωνσταντινίδης αντίστοιχα λαμβάνοντας από 16 ψήφους.

Ο κ. Δημήτρης Μπιαγκής (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) που είχε προταθεί για αντιπρόεδρος έλαβε 10 ψήφους και η κυρία Σουλτάνα Ελευθεριάδου μειοψήφησε με 9 ψήφους για την θέση γραμματέα ενώ υπήρξαν και 2 «λευκά».

Από την ψηφοφορία έλλειπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της ΝΔ για το προεδρείο έλαβε μια παραπάνω ψήφο (σ.σ. η ΝΔ συμμετέχει στην επιτροπή) με 15 βουλευτές.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση ξεκίνησε με ένταση καθώς το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρότεινε να υπάρξει διακομματικό προεδρείο με τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Μπιάγκη στην θέση του αντιπροέδρου.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com