Ευχές Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου: Η σχέση και η συνεργασία των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω

Η ευχητήρια επιστολή του Τούρκου προέδρου

by Times Newsroom

Ευχετήρια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σε αυτήν ο Πρόεδρος της Τουρκίας , εκτος από τις ευχές προς τον Πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που εκδήλωσαν μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω με τις κοινές μας προσπάθειες την προσεχή περίοδο», σημειώνει ο Ταγίπ Ερντογάν.

Και καταλήγει: «Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις καλύτερές μου ευχές τοσο για την προσωπική σας υγεία και ευημερία όσο και για την υγεία και ευημερία του ελληνικού λαού».

Νωρίτερα επιστολή στον Νίκο Δένδια για την επέτειο της 25ης Μαρτίου απέστειλε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν διπλωματικές πηγές. Εκτός από ευχές για την εθνική γιορτή, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σημειώνει ότι είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον.

Παράλληλα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική, η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή