Ευρω-αντάρτικο από Καϊλή σε Ανδρουλάκη – Στήριξε κεντροδεξιό υποψήφιο

Η κ. Καϊλή φέρεται να ψήφισε για γενικό γραμματέα του Ευρωκοινοβουλίου τον Ιταλό κεντροδεξιό Αλεσάντρο Τσιοτσέτι και δεν απείχε από τη διαδικασία, όπως ήταν η απόφαση των Ευρωσοσιαλιστών.

by Times Newsroom

Σε ζήτημα ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και την Εύα Καϊλή μετετράπη -ως φαίνεται- η ψήφος της ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. για την εκλογή νέου γενικού γραμματέα στο Ευρωκοινοβούλιο. Η κ. Καϊλή φέρεται να ψήφισε για γενικό γραμματέα του Ευρωκοινοβουλίου τον Ιταλό κεντροδεξιό Αλεσάντρο Τσιοτσέτι και δεν απείχε από τη διαδικασία, όπως ήταν η απόφαση των Ευρωσοσιαλιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή της αυτή ενόχλησε σφόδρα τον πρόεδρο του κόμματος και ευρωβουλευτή, Νίκο Ανδρουλάκη.

Επισήμως, η Χαριλάου Τρικούπη δεν έχει τοποθετηθεί, αλλά ανεπισήμως, απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη έλεγαν ότι η απόφαση της ομάδας των Ευρωσοσιαλιστών έπρεπε να τηρηθεί.

Μιλώντας στο protothema.gr, η κ. Καϊλή εξήγησε τη στάση της λέγοντας ότι όταν έφτασε η στιγμή της ψηφοφορίας είχε μείνει η επιλογή ανάμεσα σε τέσσερις κεντροδεξιούς υποψηφίους και τότε εκείνη και μία συνάδελφός της από την Ιταλία επέλεξαν εκείνον που θεώρησαν πιο ικανό για τη θέση και με κριτήριο ότι προέρχεται από τον ευρωπαϊκό Νότο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com