Φίλης: Ο πολιτικός κύκλος του Αλέξη Τσίπρα έχει τελειώσει, ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ως μπαλαντέρ εξουσίας

«Ο Κασσελάκης δεν θα φύγει από το κόμμα»

by Times Newsroom

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τάχθηκε το πρωί της Τρίτης 27/2 ο Νίκος Φίλης λέγοντας πως εξελίσσεται ως μπαλαντέρ εξουσίας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ο πολιτικός κύκλος του τουλάχιστον για την ώρα έχει τελειώσει.

«Με τον Αλέξη Τσίπρα πορευθήκαμε μαζί για μια σημαντική περίοδο» υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» και δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε έχει τελειώσει. Δεν έχει καμία σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ του σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες».

«Υπάρχουν στελέχη που αναγκαστικά μένουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν νιώθουν απογοητευμένοι, μπορούν να συμπορευτούν μαζί μας. Άνθρωποι που βρίσκονται με μισή καρδιά στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ζητήσουν συμπόρευση μαζί μας» σημείωσε το στέλεχος της Νέας Αριστεράς.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε πως «είχε μία πύρρεια νίκη. Αμφισβητείται από πρόσωπα και δυνάμεις που δεν τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν στο Συνέδριο. Στην ψηφοφορία κρίθηκαν όλα».

«Ο Κασσελάκης δεν θα φύγει από το κόμμα» επεσήμανε κλείνοντας ο Νίκος Φίλης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com