Φίνος Φιλμ: Βογιατζής και Προκοπίου συναντήθηκαν ξανά και στέλνουν τις ευχές τους για το 2023

Ο Γιάννης Βογιατζής και η Ελένη Προκοπίου συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια, για να γιορτάσουν μαζί με τη Φίνος Φιλμ την Πρωτοχρονιά και να ευχηθούν στους τηλεθεατές.

by Times Newsroom

Οι δύο ηθοποιοί έστειλαν στο τηλεοπτικό κοινό τις ευχές τους, μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία παραγωγής και δημοσίευσε στα social media, λίγο πριν υποδεχτούμε το 2023.

«Tα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά στην ψυχή είμαστε ακόμα παιδιά», ακούγεται να λέει η Ελένη Προκοπίου, με τον Γιάννη Βογιατζή να συμπληρώνει: «Από εμάς και τη Finos Film, χρόνια πολλά!».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Φίνος Φιλμ αναφέρει: «Όταν συναντιούνται δύο μύθοι, τα λόγια περισσεύουν. Ο Γιάννης Βογιατζής και η Ελένη Προκοπίου επέστρεψαν “σπίτι” τους για να στείλουν μια ευχή για τον καινούργιο χρόνο. Ευχή δική μας να τους έχουμε και του χρόνου πάλι κοντά μας! Καλή Χρονιά φίλες και φίλοι, με αγάπη και υγεία! Υ.Γ. – Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Κωνσταντίνου που βοήθησε στην πραγμάτωση αυτής της ιδιαίτερα συγκινητικής συνάντησης».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com