Γεωργιάδης: Ζητά εισαγγελικό έλεγχο στους λογαριασμούς του Πολάκη – «Βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την εισαγγελία, καθώς, όπως ο ίδιος ανέφερε, «στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη».

by Times Newsroom

«Αν μιλήσω με τον Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή μετά θα πρέπει να τον πάρει ο εισαγγελέας» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας. Και πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του κ. Πολάκη από την εισαγγελία. Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει. Όταν τολμήσει και μου κάνει ερώτηση στη Βουλή θα τα καταθέσω όλα στο κοινοβούλιο για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται».

«Έχουμε τιμολόγια τα οποία γράφουν πάνω “πληρώνονται με διαφωνία της υπηρεσίας και κατόπιν εντολής του υφυπουργού Πολάκη”. Πολλά τιμολόγια, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Στην συγκεκριμένη εταιρεία βγαίνει τώρα η εφορία και λέει: “αυτά τα τιμολόγια είναι εικονικά, είναι ψεύτικα δηλαδή”» και συνέχισε λέγοντας:

«Επειδή μας το παίζει πολύ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος που θα μας βάλει όλους φυλακή.  Ξαναλέω πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι τιμολόγια σχετιζόμενα με τον Πολάκη».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com