Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε αγωγή εναντίον του ΣΕΗ για τη διαγραφή του

Ζητεί αποζημίωση για την ηθική βλάβη και τη ζημιογόνο επίδραση, που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ

by Times Newsroom

Αγωγή εναντίον του ΣΕΗ κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης και ζήτησε την ακύρωση της διαγραφής του. Ο ηθοποιός ζήτησε επίσης, χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και τη ζημιογόνο επίδραση που είχε στο πρόσωπό του και το όνομά του η διαγραφή από το Σωματείο.

O δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στο ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας, χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και τη ζημιογόνο επίδραση, που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Τα ποσά είναι σχετικά. Ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε, αλλά είναι υψηλό.

Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα, όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό, για το οποίο θεωρεί θιγμένο τον εαυτό του ή προσβληθέντα και αδικημένο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com