Γιώργος Παπανδρέου: Άδικη η επίθεση στον Ανδρέα Jr – Πήγε στην Κίνα και έμαθε βελονισμούς

«Έφτιαξε μελίσσια, δουλεύει με τη φύση, αγαπάει τη φύση»

by Times Newsroom

Ο Γιώργος Παπανδρέου σχολίασε τον διορισμό του γιου του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Κήπου και τόνισε πως γίνεται μια άδικη επίθεση στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου Jr.

Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε σε ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά» και είπε «καλά κάνετε και το ρωτάτε, γιατί όχι μόνο με στεναχωρεί, αλλά και με εξαγριώνει. Και πάλι γίνεται μία άδικη επίθεση απέναντι σε ένα μέλος της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή είναι ο γιος μου. Προτρέχουν και υπάρχει και απάντηση».

«Ο Ανδρέας οικειοθελώς θέλει να βοηθήσει. Ο Ανδρέας, παρά τις σπουδές του, έχει ακολουθήσει έναν δρόμο θα έλεγα αντισυμβατικό, αυτός το λέει “ολιστικό”. Πήγε Κίνα έμαθε βελονισμούς, έφτιαξε μελίσσια, δουλεύει με τη φύση, αγαπάει τη φύση και έχει καλές ιδέες. Θα κριθεί και αυτός όπως όλοι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια έχει χτυπηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω η οικογένεια Παπανδρέου είμαστε από τις οικογένειες που έχουμε χτυπηθεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι ίσως επειδή συγκρουστήκαμε πάρα πολύ και με κατεστημένα και με αντιλήψεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή