Γκλέτσος: «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» φώναζε δίπλα στον Τσίπρα

Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα Τρίτη (13/12) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Ανάμεσα στις ατάκες του Αλέξη Τσίπρα και στις υποτονικές αντιδράσεις του κοινού υπήρξε μία κραυγή από τον γνωστό «επαναστάτη» της περιοχής τον κ. Απόστολο Γκλέτσο.

by Times Newsroom

Με συνεχή χειροκροτήματα, ζητωκραύγαζε «νατος, νατος ο πρωθυπουργός» προσπαθώντας να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Το γνωστό «This is Sparta» στους «300» της Χολυγουντιανής ταινίας, ωχριά μπροστά στην ιαχή «Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός» και τα χειροκροτήματα του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα, φυλλάτοντας τις Θερμοπύλες του ΣΥΡΙΖΑ, στη μίνι περιοδεία του προέδρου στην φθιωτική πρωτεύουσα.

Ο γνωστός ηθοποιός, που είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπήρξε, από το 2011 έως το 2019 δήμαρχος Στυλίδας, βρέθηκε στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφωνώντας με ενθουσιασμό το δικό του σύνθημα.

Τσίπρας: Στο στόχαστρο η ακρίβεια

Η ακρίβεια, οι τιμές στα καταναλωτικά αγαθά αλλά και τα όσα καταγράφονται στο ευρωκοινοβούλιο τα τελευταία 24ωρα ήταν τα κύρια θέματα συνομιλίας του Αλέξη Τσίπρα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πόλη την Τρίτη (13/12).

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ελπίδα ότι πολλά πράγματα αλλάζουν στον τόπο, αφού έτσι κι αλλιώς οι εκλογές έρχονται, όπως είπε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com