Hi-tech ξύλο ανάμεσα σε Μασκ και Ζούκερμπεργκ – Η πρόκληση και ο αγώνας που ετοιμάζουν

Πώς προέκυψε η ιδέα του αγώνα

by Times Newsroom

Τον αγώνα του αιώνα (κυριολεκτικά) ετοιμάζουν οι κροίσοι της τεχνολογίας, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με τους δυο άνδρες να σχεδιάζουν να μπουν σε «κλουβί»!

O Έλον Μασκ έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι θα ήταν «έτοιμος για μια μάχη στο κλουβί» με τον Ζούκερμπεργκ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta απάντησε αναρτώντας ένα printscreen του tweet του Μασκ με τη λεζάντα «στείλε μου τοποθεσία».

«Η ιστορία μιλάει από μόνη της», ανέφερε η εκπρόσωπος της Meta, Iska Saric, επιβεβαιώνοντας στο theverge.com, πως δεν ήταν αστείο ο διάλογος των δυο τεχνολογικών κολοσσών αλλά μια σκέψη που ίσως γίνει πραγματικότητα!

Μετά τη δημοσίευση της ιστορίας, ο Μασκ απάντησε με δύο λέξεις: «Οκτάγωνο στο Βέγκας». Στη συνέχεια έγραψε στο Twitter: «Έχω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ ‘The Walrus’, όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα».

Προφανώς αυτή η στιχομυθία μέσα από τα social media προκάλεσε φρενίτιδα στα αμερικανικά ΜΜΕ, ωστόσο απομένει να δούμε αν όντως Μασκ και Ζούκερμπεργκ μπουν στο «κλουβί»!

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com