Η κοινοβουλευτική ομάδα των 11 αποχωρησάντων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ αποκτά όνομα – LIVE η εκδήλωση

Τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συμμετέχουν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γίνονται αυτήν την ώρα στο Σεράφειο επί της οδού Πειραιώς.

by Times Newsroom

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ΚΟ συγκροτήθηκε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και συμμετέχουν οι βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν: Σία Αναγνωστόπουλου, Εφη Αχτσιόγλου, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Νάσος Ηλιόπουλος, Πέτη Πέρκα, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οζγκιούρ Φερχάτ, Θεανώ Φωτίου και Αλέξης Χαρίτσης.

Πρόεδρος της ΚΟ είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ γραμματέας της ΚΟ η Πέτη Πέρκα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν σύντομες τοποθετήσεις από τους Εφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιοπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ομιλία από τον Αλέξη Χαρίτση, τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ακολούθως συζήτηση ανάμεσα στους παρόντες βουλευτές και στελέχη των τάσεων «6 συν 6» και της «Ομπρέλας».

Σύμφωνα με διαρροές το όνομα της νέας ΚΟ είναι «Νέα Αριστερά».

Δείτε LIVE την εκδήλωση:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com