ΗΠΑ: Οδοντίατρος δηλητηρίασε τη σύζυγό του και μητέρα των 6 παιδιών τους αργά και βασανιστικά για να ζήσει με την ερωμένη του

Ο συζυγοκτόνος οδοντίατρος από το Κολοράντο δηλητηρίασε τη σύζυγό του και μητέρα των 6 παιδιών τους δίχως έλεος αργά και βασανιστικά. Είχαν οικονομικά προβλήματα και εκείνος ήθελε μια νέα ζωή με την ερωμένη του. Η αστυνομία πιστεύει ότι πριν τη ναρκώσει με κυανιούχο κάλιο, είχε κάνει χρήση και αρσενικού λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

by Times Newsroom

Επί αρκετές μέρες, η άτυχη γυναίκα παραπονιόταν για πολύ δυνατούς πονοκεφάλους και ναυτία, χωρίς φυσικά κανείς να μπορεί να αντιληφθεί πως ο σύζυγός της μεθοδικά την οδηγούσε προς τον θάνατο.

Όταν πια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και δεν υπήρχε επιστροφή και την δύστυχη γυναίκα. Ο 45χρονος άντρας που την δολοφόνησε επί σκοπώ και έχοντας πλάνο δεν βρισκόταν στο προσκεφάλι της την ώρα που αργοπέθαινε ολομόναχη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο. Μπήκε κατευθείαν σε αναπνευστική υποστήριξη στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας. Ο εγκεφαλικός θάνατος επήλθε λίγες ώρες αργότερα, ενώ μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία οι γιατροί προχώρησαν στην αποσύνδεσή της από τα μηχανήματα.

Ο οδοντίατρος Τζέιμς Τόλιβερ Γκρεγκ την πήγε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο, έγινε η εισαγωγή της και εκείνος πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε για να συναντήσει την ερωμένη του. Μάλιστα με  την Τεξανή ορθοδοντικό αντάλλασσαν, όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία πολύ προσωπικά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου την ώρα μάλιστα που η σύζυγός του ψυχορραγούσε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (19/3) με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο συζυγοκτόνος ήθελε να απαλλαγεί από τη γυναίκα του και να ζήσει με την ερωμένη του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Daily Beast”, ο οδοντίατρος από το Κολοράντο στις ΗΠΑ αποφάσισε να δολοφονήσει τη σύζυγό του για να αρχίσει μια νέα ζωή με την ερωμένη του, ορθοδοντικό στο επάγγελμα, η οποία ζει στο Όστιν, στην πολιτεία του Τέξας.

Ο συζυγοκτόνος εντοπίστηκε στην πόλη Ορόρα του Κολοράντο. Κατηγορείται ότι χορήγησε δηλητήριο στη σύζυγό του με αποτέλεσμα να της προκαλέσεις πολυοργανικές βλάβες που επέφεραν τον θάνατό της.

ΗΠΑ: Το χρονικό της δολοφονίας

Ο συζυγοκτόνος έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα ψάχνοντας το κατάλληλο δηλητήριο για να φέρει εις πέρας το σχέδιό του χωρίς να γίνει αντιληπτός. Τελικά, έκανε παραγγελία μέσω διαδικτύου και αγόρασε μια συσκευασία φυαλιδίων με κυανιούχο κάλιο. Παρέλαβε την παραγγελία του στο ιατρείο του.

Ο συζυγοκτόνος της το χορηγούσε μέσα στον πρωτεϊνούχο χυμό σμούθι που της ετοίμαζε κάθε πρωί.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com