Ιταλία: Υπουργός έκλεψε άρωμα από τα duty free- Είπε ότι… μπερδεύτηκε

Ο Πιέρο Φασίνο, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος (Pd) και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, κατηγορείται ότι έκλεψε ένα άρωμα αξίας 100 ευρώ από κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο αεροδρόμιο Fiumicino.

by Times Newsroom

Την είδηση ​​αποκάλυψε ο Il Fatto Quotidiano. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Απριλίου.

Εκείνο το πρωί, ο Fassino περίμενε το αεροπλάνο για το Στρασβούργο, όπου υποτίθεται ότι θα συμμετείχε στις εργασίες της ιταλικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αφού πέρασε από την ασφάλεια, στο δρόμο του προς την πύλη, σταματά στα αφορολόγητα, που είναι ο εμπορικός χώρος όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σε καλή τιμή.

Παίρνει ένα άρωμα αξίας 100 ευρώ, το οποίο, όπως αποκάλυψε αργότερα, ήθελε να το κάνει δώρο στη γυναίκα του. Αλλά σε εκείνο το σημείο, αναφέρει ο Il Fatto Quotidiano, το τηλέφωνό του χτυπά: «Έχοντας το τρόλεϊ στο ένα χέρι και το κινητό στο άλλο, και χωρίς να έχω ακόμη τρία χέρια, απλά έβαλα το κουτί του αρώματος στην τσέπη του παλτό μου, σκοπεύοντας να πάω στο ταμείο», είπε.

Σε αυτό το σημείο, υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές.

Ο Φασίνο περνάει από το ταμείο μιλώντας ακόμα στο τηλέφωνο και με το άρωμα στην τσέπη. Όπως είναι φυσικό, χτυπάει ο αντικλεπτικός συναγερμός. Ο πρώην γραμματέας των Δημοκρατικών έχει άλλη εκδοχή: όταν τοποθετεί το προϊόν στο σακάκι του, παρεμβαίνει ένας υπάλληλος ασφαλείας και τον σταματά.

Σε εκείνο το σημείο, ο βουλευτής προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του από την κατηγορία ότι έκλεψε το άρωμα. Ζητά επίσης να το πληρώσει, θέλοντας να αγοράσει δύο για να τακτοποιήσει όλα φιλικά. Όμως οι φρουροί ασφαλείας πηγαίνουν να ελέγξουν το βίντεο της κάμερας παρακολούθησης και οι υπάλληλοι των duty free αναφέρουν τον βουλευτή για κλοπή στην Polaria (αστυνομία αεροδρομίου).

Η απάντηση του Fassino: «Είμαι έκπληκτος από ένα περιστατικό που νόμιζα ότι είχα ήδη ξεκαθαρίσει με τους αξιωματούχους», δήλωσε χθες στο Il Fatto Quotidiano, «ένας αξιωματικός ασφαλείας με πλησίασε και αμφισβήτησε αυτήν την πράξη (έχοντας βάλει το άρωμα στην τσέπη ) αναφέροντάς το σε έναν αστυνομικό Φυσικά, δεν είχα σκοπό να οικειοποιηθώ κατάχρηση ενός μπουκαλιού αρώματος». Η εταιρεία Aelia Lagardère -η οποία διαχειρίζεται το αφορολόγητο και αναφέρει δεκάδες απόπειρες κλοπής στον κλάδο των αρωμάτων και καπνού κάθε εβδομάδα- δεν έχει κάνει ακόμη δηλώσεις για το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com