Καιρός: Επιδείνωση την Κυριακή με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Η ανάρτηση Μαρουσάκη

Χαλάει ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες.

by Times Newsroom

Από σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα «δώσει» βροχές και καταιγίδες προς τα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο. Κάποια φαινόμενα θα συνεχιστούν και αύριο, το Σάββατο θα υποχωρήσουν, αλλά από το βράδυ της ίδιας ημέρας το σκηνικό θα αλλάξει.

Θα ξεκινήσει μια επιδείνωση από τα βορειοδυτικά και ως το βράδυ της Κυριακής θα απασχολήσει το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και δυνατούς ανέμους.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από την κακοκαιρία θα είναι το Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Το βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει μεγάλο όγκο νερού τοπικά, πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αναμένονται και χιόνια σε ορεινές περιοχές με υψόμετρο τα 1.200 μέτρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

«Με τον καιρό σιγά σιγά να μας τα χαλάει θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

Έτσι λοιπόν σήμερα θα συναντήσουμε βροχές – καταιγίδες προς τα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Αύριο τα φαινόμενα αυτά θα εντοπίζονται προς το ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Το Σάββατο καλός γενικά ο καιρός χωρίς αξιόλογες βροχές και από το βράδυ της ίδιας ημέρας ξεκινάει η γενικευμένη επιδείνωση του καιρού και από τα βορειοδυτικά, επιδείνωση η οποία μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα απασχολήσει το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές – καταιγίδες αλλά και τους πολύ θυελλώδεις νοτιάδες».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή