Κασσελάκης: «Δεν κατέβασα την αφίσα του Τσίπρα, θα βάλω περισσότερες» – Στην αντεπίθεση ο Κούλογλου της «κλεμμένης έδρας»

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε»

by Times Newsroom

Διέψευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs «του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας», το οποίο υποστηρίζει ότι ζητήθηκε από συνεργάτη του «να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου».

«Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες», είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι «θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα, διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει τα εξής:

Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ», το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Δυστυχώς, ο πρώην πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο.

Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δε δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν.

Η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει», έγραψε στα social media ο Στέλιος Κούλογλου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com