Κασσελάκης για Κατεχόμενα: «Κρατίδιο δικό τους» και «βόρειο τμήμα» είπε το ψευδοκράτος

Σε μια ανιστόρητη και απαράδεκτη δήλωση προχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Αιγάλεω, θέλοντας να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

by Times Newsroom

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «να μην απαντά ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση του Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο». Τελικά διόρθωσε τα λεγόμενά του έπειτα από παρατήρηση δημοσιογράφου λέγοντας «…του ψευδοκράτους». Στη συνέχεια υπέπεσε σε νέο ολίσθημα καθώς τόνισε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα έχει αναγνωρίσει τη μουσουλμανική μειονότητα.

Αυτοί οι χαρακτηρισμοί,  έχουν προκαλέσει «βροχή» από σχόλια και αντιδράσεις στην Κύπρο. Ο στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Μιχάλης Σοφοκλέους, αναφέρει σε ανάρτησή του:  «Τι πειράζει καλέ που δεν έχουν ιδέα; Γράφουν στο Instagram. Ειλικρινά, καλή μας τύχη κι ο Θεός να βάλει το χέρι του…», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τα ΜΜΕ της Κύπρου κάνουν λόγο για «ολίσθημα Κασσελάκη» με το Sigma Live να αναφέρεται σε «ασυναρτησίες Κασσελάκη για ψευδοκράτος».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com