Κασσελάκης για Τέμπη: «Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής» – Δημοσιοποίησε το κατηγορητήριο με το οποίο ζητά τη δίωξη Καραμανλή

«Απλές πολιτικές εξισώσεις: Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλης ίσον Μητσοτάκης» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

by Times Newsroom

«Διαβάζω αυτό που αναρωτήθηκε προσχηματικά ο Πρωθυπουργός στη Βουλή: «Πού ακούστηκε αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να στηρίξουμε προανακριτική έτσι, γενικά, χωρίς κατηγορητήριο;». Να λοιπόν το κατηγορητήριο. Συγκεκριμένο και πανίσχυρο. Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή. Το καταθέτουμε αύριο» τόνισε και πρόσθεσε:

«Αφού το διαβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κωστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης; Θα στηρίξει την αλήθεια ή θα συνεχίσει τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών; Την απάντηση την ξέρετε και την ξέρω. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί ακόμη και την τελευταία δικαιολογία. Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com