Κασσελάκης μετά τα ΟΧΙ: Δεν θέλω κανείς να παραιτηθεί από βουλευτής για να μπω εγώ στη Βουλή

Δεν πρόκειται να ζητήσει την παραίτηση κανενός ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζουν κύκλοι του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τα δύο όχι, στα σχετική φημολογία και δημοσιεύματα που υπήρχαν, από την Ελενα Ακρίτα και τον Οθωνα Ηλιόπουλο.

by Times Newsroom

Τόσο η Ελενα Ακρίτα όσο και ο Οθωνας Ηλιόπουλος, οι δύο εκ των τριών δηλαδή βουλευτών επικρατείας που θα μπορούσαν να παραιτηθούν για να δώσουν την ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στη Βουλή, δήλωσαν ότι δεν προτίθεται να το πράξουν και θα συνεχίσουν κανονικά την την κοινοβουλευτικής τους πορεία.

Μετά τις δηλώσεις αυτές, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες κάτω από το σπίτι του ότι δεν θέλει ούτε η Ελενα Ακρίτα ούτε ο Οθωνας Ηλιόπουλος ούτε ο ναύαρχος να παραιτηθούν. Συμπλήρωσε ότι αυτό που θα ζητήσει αν εκλεγεί από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να πηγαίνουν όλοι μαζί στην κοινωνία μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Action 24, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε πως είναι προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και πως θέλει να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα, είπε: «Όπως ο Όθωνας έτσι και εγώ, είμαστε επιλογές προσωπικές του Αλέξη Τσιπρα. Όταν πέρυσι τον Μάιο μου ζήτησε ο πρόεδρος να έρθω εδώ, ήταν πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία που κάναμε. Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι ο τομέας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γυναίκες, ΑμεΑ, σχολικός εκφοβισμός, ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Η πρόθεση ήταν ο τομέας αυτός να αναβαθμιστεί σε υπουργείο το οποίο και θα αναλάβω. Κατηγορηματικά λοιπόν σας λέω ότι για αυτόν τον λόγο μπήκα, και καταλαβαίνω απόλυτα και τον Όθωνα και τη στάση του.

Και βεβαίως θα εξαντλήσω τη θητεία μου, γιατί ούτε ο μισθός με ενδιαφέρει εμένα, για λόγους που νομίζω είναι γνωστοί, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω όμως να δουλέψω εκεί όπου νομίζω τα πράγματα δυστυχώς είναι κανιβαλικά μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Άρα σαφώς και όχι».

Νωρίτερα ο Όθωνας Ηλιόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σκοπεύω να τιμήσω την εμπιστοσύνη του Αλέξη Τσίπρα και την εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τους εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com