Κασσελάκης: Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου – Είμαι Κρητίκαρος – Θέλω δύο παιδιά με τον Τάιλερ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Σταύρο Θεοδωράκη

by Times Newsroom

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλα. «Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναφερόμενος στην οικονομική του κατάσταση είπε: «Είμαι πολύ ευκατάστατος έχω μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου. Έχω ανεξαρτησία δεν έχω καμία εξάρτηση από κανέναν. Δεν μπορώ να αγοράσω ένα σπίτι 4 εκατ. ευρώ. Έχω ανεξαρτησία».

«Τη λέξη Αριστερά την έχω πει κάθε μέρα της καμπάνιας μου, από την αρχή» διευκρίνισε ως προς το ιδεολογικό του πρόσημο και ανέφερε ως την ιστορική προσωπικότητα που θαυμάζει τον Άλαν Τούρινγκ, έναν από τους ήρωες της Ευρώπης, που κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει το αίνιγμα των Γερμανών και οι Σύμμαχοι κέρδισαν τον ΒΠΠ», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σε ερώτημα για το εάν έχει δεχθεί μπούλινγκ, απάντησε πως «και στην Αμερική υπάρχει κάποια ομοφοβία και μπούλινγκ». Μπορεί καμιά φορά, ωστόσο, να σε κοιτάνε έντονα, παρατήρησε, λέγοντας για την οικογένειά του πως «ο Τάιλερ και εγώ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας, δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά». Σε μια στιγμή αυτοκριτικής «έκανε λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν το πέρασε» δήλωσε για την ισότητα στο γάμο, συμπληρώνοντας πως «όλοι έχουν κάνει λάθη» και πως «ο ΣΥΡΙΖΑ προσέφερε πολλά το 2015-2019».

Όσο για το αν έχει κοινά με τον Παύλο Πολάκη είπε: «Αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης αλλά και οι δυο εκνευριζόμαστε. Το αισθανόμαστε μέσα μας όταν κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας. Εγώ έχω άλλο στυλ και ο Παύλος είναι δυναμικός. Μακάρι να ήταν όλοι οι βουλευτές τόσο γειωμένοι στη κοινωνία και να πάλευαν απέναντι σε ένα πελατειακό σύστημα».

Για τα περί «Πέπε Γκρίλο ή ο Ντόναλντ Τραμπ της Ελλάδας» είπε: «Είμαι ο Στέφανος της Ελλάδας. Ο Τσίπρας μου είπε ότι από κάθε έναν πρέπει να παίρνεις κάτι θετικό».

«Ο πρόεδρος με βοήθησε στο να μπορώ να ξέρω από που να αρχίσω. Μου έδωσε τον χάρτη ότι το γραφείο σου πρέπει να έχει μια στελέχωση με αυτές τις δεξιότητες».

«Ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου το 2009»

«Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Βελουχιώτης

«Για να σου πω την αλήθεια, θα έλεγα τον Βελουχιώτη» ξεχώρισε ως την προσωπικότητα της Αριστεράς που τον εμπνέει, σχολιάζοντας πως «πρέπει να μας εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες».

Η καμπάνια του

Για την καμπάνια του σημείωσε «πρέπει να στοίχισε 50.000 μάξιμουμ», λέγοντας πως «στην Μακρόνησο που πήγα, ο Ναύαρχος μας πήγε», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μια πολύ «μικρή ομάδα» εθελοντών του που δούλεψαν αφιλοκερδώς όπως ο Μανώλης Καπνισάκης, η Δώρα Αυγέρη και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com