Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα δύο πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης

Θητεία αποτελεσματικότητας και μεγάλων αλμάτων χαρακτήρισε την δεύτερη κυβερνητική του θητεία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, απορρίπτοντας τυχόν σημάδια έπαρσης και αυταρέσκειας από τα στελέχη της κυβέρνησης.

by Times Newsroom

Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς να «μην θυσιάζεται το έργο στον βωμό της επικοινωνίας», θέτοντας έτσι και τις κατευθυντήριες γραμμές για τη διακυβέρνηση της επόμενης τετραετίας.

Μετά τη λήξη του Υπουργικού ο Πρωθυπουργός ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter στο οποίο αναλύονται τα δύο πρώτα νομοσχέδια που έχει θέσει ως προτεραιότητα η κυβέρνηση. Το πρώτο θα αφορά την οργάνωση του κράτους για πιο αποτελεσματική άσκηση κεντρικής πολιτικής, ενώ το δεύτερο νομοσχέδιο θα αφορά κεντρικές οικονομικές δεσμεύσεις και έκτακτες κοινωνικές ανάγκες.

Το βίντεο συνοδευόταν από την παρακάτω λεζάντα: «Η πρώτη μας συνεδρίαση πραγματοποιείται στο φως μιας μεγάλης εκλογικής νίκης. Είμαστε ευγνώμονες στον ελληνικό λαό για την επιλογή του. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και έχουμε χρέος να τις εκφράσουμε, καθώς αυτές προέρχονται από ένα ευρύ λαϊκό ρεύμα, το οποίο μας εμπιστεύτηκε».

Σε επόμενη ανάρτηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε επίσης ότι «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία. Είμαστε υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος, άρα είμαστε υπηρέτες όλων των πολιτών. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα και τα όποια δικά μας λάθη. Ξεκινάμε λοιπόν υπεύθυνα, αλλά και αισιόδοξα τη δεύτερη θητεία μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com