Κυριάκος Μητσοτάκης: Μηνύματα με νόημα προς την Τουρκία- «Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης»

Στη Χίο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει ενόψει των Ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου

by Times Newsroom

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μπροστά μας ευρωεκλογές που θα στείλουν πολιτικά μηνύματα και επειδή ακούω διάφορους από την αντιπολίτευση να λένε ότι είναι ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα δυσαρέσκειας, σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης, η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των εκλογών και θα αποδειχθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες το 2023. Η δεύτερη 4ετια είναι η περίοδος των μεγάλων αλλαγών που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά την Ελλάδα στην τροχιά της Ευρώπης».

Τόνισε επίσης ότι: «Δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική. Να μην δώσουμε σε κάποιους την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι πρέπει αυτή η πορεία να διαταραχθεί. Δεν θα συμβεί αυτό, η ΝΔ θα είναι η νικήτρια των ευρωεκλογών, είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».

«Η ΝΔ είναι η μόνη που έχει πειστική πρόταση. Θέλω να κάνουμε ξανά την μεγάλη προσπάθεια συσπείρωσης, να πάμε να ψηφίσουμε, να μην αντιμετωπίσουμε τις ευρωεκλογές με χαλαρότητα» σημείωσε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

«Είμαστε ίσως η μόνη χώρα που σε αυτή την προεκλογική περίοδο το μεταναστευτικό-προσφυγικό δεν είναι πρώτο θέμα συζήτησης. Αντί να συζητάμε για το πώς θα διαχειριστούμε τους παράνομους μετανάστες είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχόμαστε νόμιμα επισκέπτες από την Τουρκία με το πρόγραμμα της βίζας-εξπρές. Είμαστε η μόνη χώρα που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει εξαίρεση από το αυστηρό πλαίσιο του Σένγκεν για να εξασφαλίζει βίζα με γρήγορες διαδικασίες. Το καταφέραμε γιατί η κυβέρνηση έχει αξιοπιστία στις Βρυξέλλες, η φωνή μας μετράει, δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο και αυτό έχει αντίκτυπο στην δική σας καθημερινότητα».

Σύμφωνα με την alithia.gr ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε ακόμη στο ζήτημα του ΦΠΑ σε Ψαρά και Οινούσσες λέγοντας ότι θα εξετάσει το αίτημα για μείωση των συντελεστών.

Ο πρωθυπουργός μίλησε επίσης για τις πολιτικές της κυβέρνησης στην οικονομία, την υγεία, την εκπαίδευση και κάλεσε τους πολίτες στις επερχόμενες ευρωεκλογές να μην ψηφίσουν χαλαρά και να δώσουν και σ’αυτές τις εκλογές δυνατή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com