Κυριάκος Μητσοτάκης: Πριν τις εκλογές οι υπογραφές με Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους οπαδούς των πράσινων για το θέμα του γηπέδου

by Times Newsroom

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Κρήτη και πήγε στο γήπεδο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, από όπου και διεβαβαίωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ότι οι υπογραφές για το κλειστό του ΟΑΚΑ θα μπουν πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι πράσινοι έχουν κάνει τα πρώτα βήματα για το γήπεδο του ποδοσφαίρου αλλά περιμένουν, παράλληλα, ευχάριστα νέα και για το γήπεδο του μπάσκετ. Νέα που θα υπάρξουν πριν τις εκλογές, όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, πήγε στα Δύο Αοράκια για να παρακολουθήσει την τελική φάση του Πανελληνίου Νεανίδων και σε ερώτηση για το θέμα της παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια ξεκαθάρισε ότι οι υπογραφές θα μπουν πριν τις 21 Μαΐου.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, όλα γίνονται με τάξη και διαφάνεια προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τόσο του ΟΑΚΑ όσο και της πράσινης ΚΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com