Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για την Καθαρά Δευτέρα

Μετά από τη συμμετοχή της χώρας μας στην επίτευξη μίας σπουδαίας παγκόσμιας συμφωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

by Times Newsroom

Σήμερα, λοιπόν, ασχολήθηκε με την αγαπημένη του συνήθεια. Μαζί με την οικογένειά του πήρε το ποδήλατό του και απόλαυσε τον ήλιο και την όμορφη διαδρομή.

«Καλή Σαρακοστή» εύχεται ο πρωθυπουργός της χώρας μας.

Στη χώρα μας επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το ταξίδι του στην Αίγυπτο για τη μίνι Σύνοδο του Καΐρου, όπου υπέγραψε Κοινή Δήλωση για τη σύσταση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.

Έτσι, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να περάσει οικογενειακά και με ηρεμία την Καθαρά Δευτέρα, όπως φαίνεται και από την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε σε όλους «Καλή Σαρακοστή», συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να κάνει ποδήλατο μαζί με την κόρη του Δάφνη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com