Μαρινάκης για υπόθεση Μπελέρη: «Μας απασχολεί πολύ και γίνονται συγκεκριμένες ενέργειες σε όλα τα επίπεδα».

«Οφείλουμε να προστατεύσουμε και τα δικαιώματα της μειονότητας αλλά και έναν νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο»

by Times Newsroom

Η απελευθέρωση του Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, που -από τον περασμένο Μάιο- παραμένει φυλακισμένος, στην Αλβανία, συνεχίζει να αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας για την ελληνική εξωτερική πολιτική. Η Αθήνα έχει προβεί σε ενέργειες σε όλα τα επίπεδα, με σημαντικότερη την τροπολογία που κατατέθηκε στο Σχέδιο για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Νίκο Σταυρουλάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στο ζήτημα του Φρέντι Μπελέρη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ανέφερε: «Μας απασχολεί πολύ και γίνονται συγκεκριμένες ενέργειες σε όλα τα επίπεδα».

«Η Αλβανία οφείλει να σεβαστεί τους στοιχειώδεις κανόνες του Κράτους Δικαίου και είναι ένα ζήτημα στο οποίο η χώρα μας θα συνεχίσει σε απόλυτη προτεραιότητα να κινείται γιατί οφείλουμε να προστατεύσουμε και τα δικαιώματα της μειονότητας αλλά και έναν νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com