Μαρινάκης: Μέσα σε οκτώ ώρες 64 δασικές πυρκαγιές – Πρώτη μας προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Το μήνυμα πως πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής εξέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

by Times Newsroom

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας για τη μεγάλο φωτιά στη Ρόδο, όπου δίνεται τιτάνια μάχη με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις, τόνισε ο κρατικός μηχανισμός είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση και εγρήγορση.

Στην ενημέρωσή του ο κ. Μαρινάκης, ανέφερε ότι μέσα σε οκτώ ώρες την Κυριακή ξέσπασαν 64 δασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Μάλιστα, τόνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Τόνισε το σημαντικό έργο των Αρχών, τα στελέχη των οποίων διασφάλισαν ότι μετακινήθηκαν σε ασφαλείς τοποθεσίες 19.000 άτομα στη Ρόδο. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στάθηκε και στη σημαντική βοήθεια που δόθηκε και συνεχίζει να δίνεται στους τουρίστες της Ρόδου, στους οποίους παρέσχεται βοήθεια από την πρώτη στιγμή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com