Μαρινάκης: Όσοι εμπλέκονται με τον αθλητισμό καλό θα είναι να αποφεύγουν εμπρηστικές δηλώσεις

Οι απαντήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών.

by Times Newsroom

 «Πολύ σύντομα, μεθαύριο Τετάρτη, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ και το δημοσιογράφο, Γιώργο Κουβαρά, και εφόσον ερωτηθεί, θα απαντήσει για το ποιος είναι ο σχεδιασμός, πως θα ξεκινήσει η συζήτηση.Ο πρωθυπουργός τηρεί το λόγο του, αυτά, που λέει τα εννοεί και τα κάνει πράξη, όταν η συζήτηση άπτεται των δικαιωμάτων πρέπει να είναι ουσιαστική χωρίς κραυγές, δεν πρόκειται για μαύρο – άσπρο, όπως έχουμε ευθύνη έναντι του συνόλου των πολιτών. Ο καθένας εκφράζει την άποψη του και όταν ερωτάται απαντά, είναι σημαντικό να περιμένουμε για το ακριβές περιεχόμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με την επιδίωξη της κυβέρνησης να νομοθετήσει για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμα στην τεκνοθεσία.

Σχετικά με τις επίσημες δηλώσεις εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Superleague, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «η κυβέρνηση, όπως έχει καθήκον προστατεύει τον αθλητισμό από φαινόμενα βίας και παραβατικότητας. Ανακοινώσαμε ήδη μία σειρά πρωτοβουλιών αναμένουμε να εφαρμοστούν και θα είμαστε από πάνω στο θέμα αυτό. Από εκεί και πέρα υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε ζητήματα διαιτητικών αποφάσεων. Όσοι εμπλέκονται με τον αθλητισμό καλό θα είναι να αποφεύγουν εμπρηστικές δηλώσεις».

Αναφορικά με την προμήθεια των μαχητικών 5ης γενιάς F – 35, o κ. Μαρινάκης επέμεινε ότι «η Ελλάδα θα λάβει όσα βρίσκονται στον προγραμματισμό ως συνεπής εταίρος, Όταν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο θα ανακοινωθεί». Σε ό,τι αφορά στα αυξημένα κρούσματα κορονοιού, που διαπιστώνονται εσχάτως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέστησε να ακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών.

Τέλος και σε συνέχεια δημοσιευμάτων περί πρότασης για υπουργοποίηση του Στέφανου Κασσελάκη το 2019 ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρερμηνεύσει και να παραποιήσει τα όσα είπε ο κ. Διαματάρης. «Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας το διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Πρόκειται για fake news και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η αξιωματική αντιπολίτευση αδυνατεί να συμμετάσχει στον δημόσιο διάλογο για πολύ σοβαρά ζητήματα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com