Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η σκέψη μας είναι στους Ρώσους πολίτες

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαστε απέναντι με όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα πεδίο μάχης για να επιβάλουν τις εμμονές τους».

by Times Newsroom

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με μια ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στο μακελειό της Μόσχας κάνοντας λόγο για φανατισμό που οδηγεί στην τυφλή βία και έχει θύματα αθώους ανθρώπους. Παράλληλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η σκέψη μας είναι στους Ρώσους πολίτες».

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

«Η βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών ήρθε με τον πιο οδυνηρό τρόπο να μας υπενθυμίσει την υποχρέωση της καθημερινής μάχης για τα δικαιώματα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Να μας υπενθυμίσει ότι κάθε φανατισμός οδηγεί στην τυφλή βία. Και έχει θύματα αθώους ανθρώπους. Η σκέψη μας είναι στους Ρώσους πολίτες. Είμαστε απέναντι με όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα πεδίο μάχης για να επιβάλουν τις εμμονές τους. Οφείλουμε να είμαστε ενεργά παρόντες στη μάχη για την προάσπιση των αξιών της συνύπαρξης της ελευθερίας της ίδιας της δημοκρατίας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή