Μήνυμα Μητσοτάκη σε Άγκυρα: Η ιστορία δεν παραχαράσσεται βάφοντας χάρτη με κόκκινο χρώμα σε περιοχές που είναι γαλάζιες

«Σε αυτές τις εκλογές θα πούμε όχι σε μια δεύτερη φορά στην συμφορά και ναι στην δεύτερη φορά εντολή στην προκοπή»

by Times Newsroom

Σε συγκέντρωση στην Ξάνθη μιλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε περιοδεία σε Καβάλα και Ξάνθη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινώντας την ομιλία του λέγοντας ότι εμείς δεν έχουμε δυσκολία να γεμίζουμε χώρους και να είμαστε στην ώρα μας.

Αναφέρθηκε στην ομιλία Τσίπρα στα Χανιά λέγοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άργησε να μιλήσει καθώς η πλατεία ήταν άδεια.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμα ότι όλοι αναγνωρίζουν ότι 4 χρόνια θεμελιώνεται η χώρα που θέλουμε.

Η αναγέννηση της χώρας, τόνισε, θα ολοκληρωθεί κατακτώντας την θέση που μας αξίζει στην Ευρώπη.

«Σε αυτές τις εκλογές θα πούμε όχι σε μια δεύτερη φορά στην συμφορά και ναι στην δεύτερη φορά εντολή στην προκοπή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι για να φτάσουμε ως εδώ περάσαμε από αλλεπάλληλες δυσκολίες με τις μεταναστευτικές ροές στον Έβρο και στο Αιγαίο και την πανδημία, τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή και οικονομική κρίση.

Αντιστεκόμαστε στις καθημερινές απειλές των γειτόνων μας και τα σύνορά μας έμειναν απόρθητα.

«Χριστιανοί και μουσουλμάνοι ζουν κάτω από την ομπρέλα του Έλληνα πολίτη είπε και δεν πρέπει να δηλητηριάζονται κάποιοι με μύθους γύρω από την θρησκευτική μειονότητα της Θράκης», είπε ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: Δεν υπάρχει πολίτης που να θέλει να γίνει εργαλείο σκοπιμοτήτων. Η ιστορία δεν παραχαράσσεται ούτε βάφοντας τον χάρτη με κόκκινο χρώμα περιοχές που είναι γαλάζιες. Δεν γίνεται όταν ευχαριστείς μια χώρα που βοήθησε στους σεισμούς να προκαλείς.

«Είμαστε συνεπείς όχι αφελείς. Στην κάθε επιθετικότητα απαντάμε με ετοιμότητα δεν κάνουμε διάλογο με το παράλογο. Η βασική μας διαφορά είναι η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο αλλά είμαστε απρόθυμοι να δεχτούμε οποιαδήποτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η άλλη όχθη του Αιγαίου να φανεί προσεκτική στις λέξεις της και αληθινή στις προθέσεις της», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com