Μηταράκης κατά Κωνσταντοπούλου: Έχεις ακροδεξιά συμπεριφορά και επαγγελματική σχέση με το δυστύχημα στα Τέμπη

Επίθεση προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα στα Τέμπη.

by Times Newsroom

Ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε επίθεση στους βουλευτές της ΝΔ με ακραίες θέσεις επιχειρώντας να τους εμπλέξει στην υπόθεση. Παράλληλα ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως πρώτη φορά βλέπει δικηγόρο «ο οποίος έχει επαγγελματική σχέση με δυστύχημα να χρησιμοποιεί την κοινοβουλευτική του θέση για να προωθήσει την άποψη που προωθεί ως επαγγελματίας δικηγόρος στο δικαστήριο». Σημείωσε δε πως «αυτό είναι το έλασσον» και συνέχισε λέγοντας πως το «μείζον είναι ότι έχω να δω σε αυτή την αίθουσα τέτοια ακραία προσωποποιημένη επίθεση bullying εις βάρος βουλευτών από τις ημέρες της Χρυσής Αυγής και η συμπεριφορά σας δυστυχώς συνάδει με την ακροδεξιά που ο ελληνικός λαός έδιωξε από τη Βουλή, παρ’ ότι το καπέλο που φοράτε γράφει ‘αριστερά’».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο που διατέλεσε πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, ότι επιλέχθηκε για να επιτελέσει το «διόλου ευγενές έργο της συγκάλυψης» και να «αποσοβήσει κάθε στοιχείο που ενοχοποιεί τον πρώην υπουργό Μεταφορών, αλλά και τον πρωθυπουργό», ενώ του καταλόγισε ότι μετέρχεται μεθόδων «μπούλινγκ» και «κατατρομοκράτησης όποιου τολμά να υπερασπίζεται τα θύματα».

Αναφερόμενη στην απομάκρυνσή της από την εξεταστική, είπε ότι η ίδια, ως συνήγορος τριών οικογενειών θυμάτων, ήταν «εχθρός» του κ. Μαρκόπουλου και η παρουσία της αποτελούσε «απειλή» και γι’ αυτό εξαιρέθηκε. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε την «παραίτηση» της κυβέρνησης , ενώ καταφέρθηκε εναντίον και άλλων βουλευτών, όπως ο Νότης Μηταράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com