Μητσοτάκης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: «Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά με όλες μας τις δυνάμεις»

Ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά με όλες μας τις δυνάμεις.

by Times Newsroom

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη για τη ζωή. Είναι πολύ σκληρό όταν παιδιά αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, όμως το κάνουν με αισιοδοξία και πείσμα. Το δικό τους παράδειγμα πρέπει να ακολουθήσουμε. Nα σταθούμε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει τεθεί σε λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών Παιδικής Ηλικίας. Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια της ιατρικής κοινότητας, για την παρακολούθηση παιδιών και εφήβων με καρκίνο. Οφείλαμε να το κάνουμε. Και το κάναμε».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com