Ν. Δένδιας για την παρουσία της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα: «Είμαστε υπερήφανοι»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στην σημερινή εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα

by Times Newsroom

O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ολοκληρώνοντας νωρίτερα επίσκεψη στη 10η Μεραρχία Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη αναφέρθηκε στη σημερινή εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται υπερήφανος ως χώρα αλλά και διοικώντας τις ένοπλες δυνάμεις για την παρουσία της ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα και για τον σημαντικό ρόλο της στην ασφάλεια της διακίνησης των προϊόντων στην περιοχή και την προστασία της διεθνούς ναυσιπλοΐας.

Η δήλωση του Νίκου Δένδια

«Λίγες μέρες πριν, δύο μέρες πριν για την ακρίβεια, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και με τον Αρχηγό Ναυτικού ήμασταν στον Κόλπο του Άντεν με τη φρεγάτα μας “Ύδρα”. Νιώσαμε την περηφάνεια να βλέπουμε τη σημαία της πατρίδας μας στον ιστό της Ύδρας και όπως ξέρετε η “Ύδρα” σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της αποστολής της ενεπλάκη στην αποτροπή επίθεσης drones κατά εμπορικού πλοίου.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας που διεξάγονται για την προστασία του εθνικού συμφέροντος, του ρόλου της χώρας μας, αλλά και των συμφερόντων του καθενός Έλληνα και της καθεμιάς Ελληνίδας και της ελληνικής κοινωνίας».

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com