Να εγκαταλείψουν την Ουκρανία οι Σέρβοι πολίτες συστήνει το σέρβικο υπουργείο Εξωτερικών

Την αναβολή ενδεχόμενου ταξιδιού στη χώρα ζητά το ΥΠΕΞ της χώρας σε ανακοίνωσή του

by Times Newsroom

Το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών συνέστησε στους πολίτες της Σερβίας να εγκαταλείψουν την Ουκρανία καθώς η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου με επικείμενη ρωσική εισβολή.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους πολίτες της Δημοκρατίας της Σερβίας, που διαμένουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν προσωρινά το έδαφος της χώρας αυτής. Συνιστούμε επίσης στους πολίτες της Δημοκρατίας της Σερβίας, που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ουκρανία, να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβολής του ταξιδιού», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (14/2) το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση δίδονται και τα στοιχεία επικοινωνίας της πρεσβείας της Σερβίας στο Κίεβο με την παράκληση προς όλους τους πολίτες της Σερβίας που βρίσκονται στην Ουκρανία να είναι σε συνεχή επαφή με την πρεσβεία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com