Νέος κύκλος δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Εαρινό Εξάμηνο 2023-2024)

by Times Newsroom

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει νέο κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης για το Εαρινό Εξάμηνο 2023-2024. Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο και στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ. Οι καταγραφές τους θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερο χρόνο στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube. Εισηγήτρια είναι η Δρ. Νάταλυ Λούμπα Φιλαρέτου, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που διοργανώνει τον κύκλο των σεμιναρίων.

Η θεματολογία των σεμιναρίων ανανεώνεται με βάση τις ανάγκες της διεθνούς φοιτητικής κοινότητας του ΑΠΚΥ, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, και λαμβάνονται υπόψη τα ενδιαφέροντα του κοινού όπως αυτά εκφράζονται στις 5.000 και πλέον εγγραφές συμμετοχής στα σεμινάρια του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους. Το πρώτο και το τέταρτο σεμινάριο θα προσφερθούν κατ’ αποκλειστικότητα στην πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΚΥ. Τα ενδιάμεσα δύο σεμινάρια είναι ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά απαιτείται προ-εγγραφή για την παρακολούθησή τους. Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 75% της διάρκειας του κάθε σεμιναρίου θα λάβουν Βεβαίωση Ολοκλήρωσης.


Πρόγραμμα Κύκλου Εαρινού Εξαμήνου 2024 (ώρα έναρξης 17:00, διάρκεια 1 ώρα)

  • Ενίσχυση Παραγωγικότητας | Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 [αποκλειστικά για τη φοιτητική κοινότητα του ΑΠΚΥ]

  • Πώς επιτυγχάνεται η ευτυχία; | Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024

  • Burnout: Symptoms, solutions and prevention | Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024

  • Κοινωνικό άγχος – Πώς το καταπολεμώ; | Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 [αποκλειστικά για τη φοιτητική κοινότητα του ΑΠΚΥ]

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com