Νίκος Ξυδάκης: «Αθήνα και Τίρανα ξέρουν – Ο Μπελέρης δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος»

Κατά του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, τάχθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

by Times Newsroom

Κατά του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, τάχθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑΝίκος Ξυδάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Η Αθήνα και τα Τίρανα ξέρουν τον ρόλο του Μπελέρη» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει ιστορία πολιτική και έχει ιστορία σκοτεινή. Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία πολλούς μήνες πριν. Και να μην φτάσει να γίνει διπλωματικό αγκάθι στις όχι τόσο καλές σχέσεις Αθήνας και Τιράνων».

«Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία πολλούς μήνες πριν», ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ο Φρέντι Μπελέρης παραμένει στη φυλακή εδώ και τρεις μήνες, καθώς το ειδικό δικαστήριο για την πάταξη της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος απέρριψε εκ νέου το αίτημα των δικηγόρων του για αντικατάσταση της προφυλάκισης με άλλα περιοριστικά μέτρα, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να ορκιστεί και να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com