Ντρίμπλα από τον Κασιδιάρη – Το κόμμα διαλύεται και ο Κανελλόπουλος μαζεύει τα ορφανά του

Αιφνιδιαστικό ελιγμό κάνει ο Κασιδιάρης προκειμένου να αποφύγει το θεσμικό ανάχωμα που υψώθηκε με τον νέο νόμο. Ο Άρειος Πάγος δεν θα κληθεί να κρίνει τίποτα γιατί το κόμμα Κασιδιάρη «μασκαρεύεται» και μετέχει στις εκλογές διά αντιπροσώπου.

by Times Newsroom

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες στον χώρο της ακροδεξιάς και του φασιστικού μορφώματος του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματική οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, ενόψει και της επίσημης προκήρυξης των εκλογών το Σάββατο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κασιδιάρης δεν θα ρισκάρει να κατέβει το κόμμα του -τουλάχιστον αυτόνομα- στις εκλογές, προδικάζοντας ότι παρά το καμουφλάρισμα με τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο, δεν θα καταφέρει να σπάσει το μπλόκο της κυβερνητικής τροπολογίας και δεν θα εξασφαλίσει έγκριση από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Σε συνεργασία λοιπόν με τον συνοδοιπόρο του νομικό Αναστάσιο Κανελλόπουλο βρήκαν τρόπο να ξεπεράσουν τον σκόπελο, προφανώς και για να μην πάει χαμένη η άνοδος των ποσοστών του «κόμματος Κασιδιάρη» που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, αποτέλεσμα αναμφισβήτητα και των κάκιστων χειρισμών των κομμάτων του συνταγματικού τόξου και της κυβέρνησης, που τους χάρισαν απλόχερα δημοσιότητα ένα μήνα πριν τις εκλογές και φανταζί περιτύλιγμα «αντισυστημικού» κόμματος.

Το κέλυφος και η «θυσία» Κασιδιάρη

Η λύση που φαίνεται να κατέληξαν είναι να χρησιμοποιηθεί ως «κέλυφος» το κόμμα του Αναστάσιου Κανελλόπουλου «ΕΑΝ». Το κόμμα Κασιδιάρη «Έλληνες» δεν θα μετέχει στις εκλογές, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «θυσιάζεται» και ο Ηλίας Κασιδιάρης και δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, με αντάλλαγμα να μπουν μπροστά τα πρωτοπαλίκαρά του.

Η συμφωνία προβλέπει το σύνολο των στελεχών του καταδικασμένου χρυσαυγίτη να μεταφερθεί στο νεοπαγές πολιτικό μόρφωμα.

Ανακοίνωση στη μαύρη επέτειο της Χούντας

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, να ανακοινώνει πιθανότατα σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου, -θα είχε και μια ξεχωριστή σημειολογία κάτι τέτοιο-  την αποχώρησή του από το κόμμα «Έλληνες» και την κάθοδο στις εκλογές με το δικό του κόμμα «ΕΑΝ».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σχετική δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη στήριξης του κόμματος «ΕΑΝ», στα ψηφοδέλτια του οποίου άλλωστε δεν θα περιλαμβάνεται το όνομά του αλλά θα βρίσκονται όλα «τα δικά του παιδιά».

Εκτός από τα «ορφανά Κασιδιάρη», κύκλοι του Α. Κανελλόπουλου ανέφεραν ότι το κόμμα θα επιδιώξει συμμαχίες και με άλλα κόμματα που κινούνται στον χώρο της άκρας δεξιάς.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com