Ο Κασσελάκης ζει το δικό του ριάλιτι και θέλει δύο αγόρια, όπως θα ήθελε και δύο πίτσες με απ’ όλα

Ο Κασσελάκης ή θα ξεχαστεί όπως οι νικητές του Survivor ή θα γίνει όλη χώρα σαν κι αυτόν

by Times Newsroom
Κώστας Ζουγρής
Κώστας Ζουγρής

Ο Κασσελάκης ή θα ξεχαστεί όπως οι νικητές του Survivor ή θα γίνει όλη χώρα σαν κι αυτόν

Ο Κασσελάκης δεν είναι ένα απλό πρόσκαιρο φαινόμενο, είναι η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να αλλάξουν τον κόσμο και ο ευάλωτος σε πολλά Ελληνικός λαός είναι ο κατάλληλος για να δοκιμασθεί το πείραμα,

Υπερασπίζεται με σθένος αυτά που δημιουργούν σταδιακά ένα θόρυβο γύρω από το όνομα του, και καλά κάνει αφού είναι δικαίωμα του και πάντα θα προσπαθεί να προσυλητίσει νέα παιδιά στον φανταστικό κόσμο που ζει, όπου όλοι μπορούν να γίνουν πλούσιοι με κάτι αόρατο, ούτε καν λαχείο, ο φυσιολογικός τρόπος ζωής γι’ αυτόν είναι το να συζείς και να παντρεύεσαι άτομα του ιδίου φύλου, που κι αυτό είναι δικαίωμα του, όμως δεν μπορεί να προβάλει σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης αυτή τη προτίμηση περισσότερο και από αυτά που υποτίθεται ότι είναι τα καθήκοντα του.

Μας είπε ότι θέλει δύο αγόρια με τον σύντροφο του, ακριβώς όπως θα έκανε παραγγελία για δύο πίτσες σε μια πιτσαρία, θεωρώντας ότι οι γυναίκες είναι κάτι χειρότερο ακόμα και από σκεύη αναπαραγωγής ανθρώπων.

Ο άνθρωπος ζει σε ένα δικό του reality και έχει παρασύρει και τους διψασμένους για εξουσία φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να συμμετάσχουν στο όνειρο.

Σε πραγματικές εκλογές δύσκολα θα επιβιώσουν οι ιδέες του, αλλά αν πετύχουν θα γίνουμε μια χώρα πηγή διασκέδασης για όλο τον πλανήτη αφού δεν νομίζω να θελήσει καμία να ακολουθήσει το παράδειγμα μας.

Εδώ και πολλά χρόνια τα Ελληνικά media προετοιμάζουν με τα προγράμματα τους αυτήν την ηθική και πολιτική και πολιτιστική μας κατάπτωση, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

ΠΗΓΗ: apotis4stis5.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com