Ο Μαρινάκης έβαλε τον Κασσελάκη στη θέση του – «Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης του πρότεινε υπουργείο το 2019»

Απάντησε στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

by Times Newsroom

Προϊόν επιστημονικής φαντασίας είναι, σύμφωνα με τον Παύλο Μαρινάκη, όσα ειπώθηκαν από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ότι πριν από τέσσερα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη υπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, πρόκειται για ένα προϊόν επιστημονικής φαντασίας. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

Ωστόσο, όπως είπε πως όταν «πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό». Συνέχισε, λέγοντας πως η είδηση στερείται σοβαρότητας.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε, δε, πως θέλει να μας πει ο κ. Καπνισάκης και ο κ. Κασσελάκης, ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που ήταν υποστηρικτής του και που αρθρογραφούσε υπέρ του;.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά εκείνη την περίοδο, ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης «δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καπνισάκης μιλώντας στην εφημερίδα Documento υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει πρόταση στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην πρώτη 4ετια του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, το 2019 ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, την προσέγγιση ανάμεσα στους δύο έκανε ο κ. Αντώνης Διαματάρης, ο οποίος ήταν υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια.

Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε στη συνέχεια από τον Βασίλη Χιώτη για τον χρόνο που θα κατατεθεί τελικά το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα νομικά δικαιώματα των παιδιών. Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ξεκινά ο διάλογος, η συζήτηση άμεσα, ώστε να υπάρξει τεκμηρίωση όσων λένε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας από έναν μονογονέα. Κάποια παιδιά έχουν υιοθετηθεί από έναν άνδρα ή μία γυναίκα και πρέπει να δούμε και τα δικαιώματα για τον έτερο γονέα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com