Ο τομέας της καθαριότητας θα είναι προτεραιότητα

Χάρης Δούκας: «Θέλουμε μία Αθήνα καθαρή και λαμπερή.  Είναι για εμάς εμβληματικός στόχος και είναι στο χέρι όλων μας να τον πετύχουμε»

by Times Newsroom

Τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων επισκέφτηκε σήμερα ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χάρης Δούκας, στο πλαίσιο μίας σειράς επαφών, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του στις αρχές του χρόνου.

Μιλώντας στους εργαζομένους σημείωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνετε. Κατά τη θητεία μου ο τομέας της καθαριότητας θα είναι προτεραιότητα. Η εικόνα του Δήμου είστε εσείς. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η εργασία σας και θέλουμε να σας παρέχουμε όλα τα σύγχρονα μέσα. Σκοπός μας είναι να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης, με την επέκταση του μπλε και του καφέ κάδου, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την υιοθέτηση μεθόδων “έξυπνης” αποκομιδής των απορριμμάτων. Θέλουμε μία Αθήνα καθαρή και λαμπερή. Είναι για εμάς ένας εμβληματικός στόχος και είναι στο χέρι όλων μας να τον πετύχουμε. Η πράσινη μετάβαση ξεκινάει από εδώ».

Κατά τις συναντήσεις που είχε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Νίκο Αβραμίδη, Διευθυντές τμημάτων και Σωματεία Εργαζομένων, ο κ. Δούκας ενημερώθηκε για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις τρέχουσες ανάγκες αυτού του νευραλγικού τομέα υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων.

Τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων συνόδευε η πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος της παράταξης « Αθήνα ΤΩΡΑ», Ρωξάνη Μπέη, η οποία, όπως ανακοίνωσε ο Χάρης Δούκας, θα αναλάβει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στη νέα δημοτική αρχή.

Η Ρωξάνη Μπέη είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει επικεφαλής στον κρίσιμο τομέα της Καθαριότητας, με τον πρόσθετο συμβολισμό ότι είναι κόρη του πετυχημένου Δημάρχου Αθηναίων, του αείμνηστου Δημήτρη Μπέη.

Ο κ. Δούκας επισκέφτηκε, στη συνέχεια, τον νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, στην περιοχή του Ελαιώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει τη δοκιμαστική λειτουργία του σε λίγες μέρες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com