«Όχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: «Δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Αρνητικά στο ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου κατά τη συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη

by Times Newsroom

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε η Έφη Αχτσιόγλου στο ενδεχόμενο να αναλάβει επιτελική θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Προηγήθηκε συνάντηση «εξπρές» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, στη Βουλή.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους:

«Ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Από τη δική μου πλευρά, του ευχήθηκα φυσικά καλή δύναμη. Μου είπε αν θέλω οποιαδήποτε θέση που θα με ενδιέφερε. Του είπα ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου, δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω οποιαδήποτε θέση, διότι μετά από την πρώτη γραμμή αντιπολίτευσης, για δύο χρόνια και διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, δεν έχω αυτή την ενέργεια. Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση. Δεν έχω ενέργεια να αναλάβω αυτή τη στιγμή κάποια άλλη θέση πέραν αυτής που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες που νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει, και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ. Θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τις συμβουλές μου».

Σ΄ερώτηση από τους δημοσιογράφους αν θα μείνει τομεάρχης Οικονομικών, απάντησε : «Όχι δεν θα αναλάβω καμία χρέωση». Επίσης στο ερώτημα αν της προτάθηκε” κάτι συγεκριμένο», είπε: «Ο ίδιος μου είπε οποιαδήποτε θέση θέλω. Δεν αρνήθηκα, το είπα εξαρχής. Δεν περάσαμε στα πιο ειδικά. Του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα.  Άρα είναι προσωπική η απόφαση. Το κλίμα ήταν μια χαρά, εξαιρετικό».

Σημειώνεται ότι η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, Σωκράτη Φάμελλου.

Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει πολιτικές προτάσεις»

«Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει από εδώ και πέρα πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας» ανέφερε νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης σε δηλώσεις του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετά τη συνάντησή του με τον Σωκράτη Φάμελλο ο οποίος παραμένει επικεεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων διότι το έχει ανάγκη και η κοινωνία και η οικονομία και το μέλλον γενικά όλης της χώρας. Ο Σωκράτης, ο Διονύσης και όλη η ομάδα κάνουν τιτάνιο άθλο να μπορέσουν να προωθήσουμε τις θέσεις μας. Έχουμε πια μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com